Reparti i Gjinekologjisë

 

 

  

  Personeli:

 

  Shefi i repartit:

  Dr.Bajram Syla, gjinekolog

  Dr.Sevdije Bajraliu,gjinekologe

  Dr.Rushe Rushiti. gjinekologe

  Dr.Fadil Mehmeti, gjinekolog

  Dr.Shpresa Tafarshiku, gjinekologu

  Dr.Naim Tërstena, gjinekolog

 

 Reparti ka 21 shtretër dhe për pacient përkujdesen 16 mami.

 Brenda viti kryhen 2300-2400 lindje,prej tyre 80-100 me 

 intervenim kirurgjik-sectio cesarea

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

Më të rejat »

                        

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

spitaliferizaj.Com © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

                             Spitali Rajonal Ferizaj