Departamenti i urgjencës me reanimacion    

 

 

 

 

1.Urgjenca

 

Në  repartin e urgjencës ofrohen shërbime profesionale 24 h në ditë për : kirurgji, mjekësi interne dhe pediatri nga stafi i specializuar në drejtimet përkatëse. Përveç mjekëve specialist nga lëmit përkatëse në urgjencë  është i punësuar edhe stafi i mesëm mjekësor të cilët kanë kaluar trajnim të posaçëm për punë në urgjencë.

Në shërbim të mjekëve dhe pacientëve në urgjencë 24 h janë edhe: laboratori, rentgeni, ultrazëri dhe automjetet e ndihmës së shpejtë për transport të pacientëve  nga spitali në QKUK për ata pacientë për të cilët është i nevojshëm transporti dhe kujdesi terciar shëndetsor per ne QKUK.

Në kuadër të këtij shërbimi krahas angazhimit të mjekëve tjerë janë të angazhuar  vazhdimisht edhe 4 anesteziologë-reanimator.

 

 

             

 

   Dr.Nejazi Vishi

   shef i  urgjencës

 

 

            

 

Më të rejat »

                        

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

spitaliferizaj©2009 • Privacy Policy • Terms Of Use

Last Minute Deutschland