Hemodializa

 

 

Reparti i Hemodializës ka filluar të punoj me 17.02.2009.

 

Aktualisht trajtohen 31 pacientë.

 

 

Shefi i repartit:

Dr. Mufail Hasani - internist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pacienti gjatë trajtimit në hemodializë 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Më të rejat »

                        

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

 

 

 

 

 

spitaliferizaj©2010 • Privacy Policy • Terms Of Use