Reparti i Sëmundjeve të Brendshme            

            

 

Personeli:

 

Shefi i repartit

Dr.Nuhi Baftiu, pulmolog 

 

Dr.Milaim Avdiu, internist

Dr.Fahrush Mjaku, pulmolog

Dr.Skender Hyseni, internist

Dr.Kadrush Hetemi, infektolog 

 

 

Reparti disponon me 14  shtretër dhe kryesisht trajtohen probleme kardiorespiratore,digjestive, reumatizmale, nefrologjike etj.

 

Brenda vitit trajtohen 450-500 pacientë të hospitalizuar dhe rreth 3600-4000 vizita ambulatore.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Më të rejat »

                        

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

spitaliferizaj.Com © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

                             Spitali Rajonal Ferizaj