Reparti i Kirurgjisë së Përgjithshme

 

P e r s o n e l i:

 

 

 

 

 

 

Dr. Imri Vishi- kirurg i përgjithshëm

Kryeshef i Departamentit të Kirurgjisë

Kontakt: imri_vishi@hotmail.com

 

 

Dr.Ragip Bytyqi- kirurg i përgjithshëm,

Shef i Repartit të Kirurgjisë

Kontakt: r_bytyqi@hotmail.com

 

 

 

Dr.Sylejman Metushi- kirurg i përgjithshëm

Kontakt: syme-dr@hotmail.com

 

 

 

 

Dr.Riza Idrizi-kirurg i përgjithshëm

Kontakt: rizaidrizi@hotmail.com

 

 

 

Dr.Fadil Elezi -kirurg i përgjithshëm

Kontakt: fadilelezi67@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Dr.Driton Ferizi- urolog

Kontakt:

 

 

Raporti vjetor i Repartit të Kirurgjisë  2011

 

Raporti vjetor i Repartit të Kirurgjisë 2010

 

 

 

 

Sëmundjet që trajtohen në repartin e kirurgjisë:

 

 -  sëmundjet e lukthit: 

           - refluksi gastroezofageal

           - ulqera e lukthit

           - tumorët beninjë dhe malinjë të lukthit,

 

 -sëmundjet e duodenit ( zorrës dymbëdhjetgishtore):

            - ulqera duodenale,

            - stenoza e pilorusit,

            - tumorët beninjë dhe malinjë të duodenit,

 

  -sëmundjet e zorrëve të holla:

            - ileuset ("ngatërrimet e zorrëve" )

            - perforacionet

            - tumorët beninjë dhe malinjë të zorrëve të holla,

 

  - sëmundja e appendiksit ( "zorra qorre"),

 

  - sëmundjet e zorrës së trashë:

             - ileuset,

             - perforacionet,

             - tumorët beninjë dhe malinjë të zorrës së trashë,

 

  - sëmundjet proktologjike (regjionit anal):

              - hemorroidet,

              - fisurat anale,

              - fistulat anale,

              - absceset perianale,

              - sinuset pilonidale

              - tumorët beninjë dhe malinjë të regjionit anal,

 

  - sëmundjet e traktit biliar:

              - cholecystolithiasis ( gurët në idhëz)

              - choledocholithiasis(gurët në kanalin kryesor të bilës)

              - tumorët beninje dhe malinje të idhëzës,

              - obstruksionet tjera të koledokut,

 

  - sëmundjet e mëlqisë:

              - cistat e mëlqisë,

              - cistat e ekinokokut në mëlqi ( "kimja e qenit")

 

  - sëmundjet e pankreasit:

              - pseudocistat e pankreasit,

              - tumorët beninjë dhe malinjë të pankreasit,

 

  - sëmundjet e shpretkës:

              - cista e ekinokokut,

              - splenektomia sipas indikacionit,

 

  - sëmundjet e murit të barkut:

              - hernie inguinale ( "bruhi")

              - hernie  incizionale ( "bruhi pas operacionit"),

              - hernie umbilikale ( "bruhi i kërthizës" )

 

  - sëmundjet e testiseve :

              - retenca e testiseve,

              - hydrocella,

 

  - sëmundjet e gjirit:

              - abscesi i gjirit,

              - tumorët beninj dhe malinj të gjirit,

  

  - tumorët e ndryshëm të lekurës,

  - biopsitë e ndryshme.

 

            

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Më të rejat »

                        

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

                             Spitali Rajonal Ferizaj