Historiku

 

 

 

Spitali i qytetit zë fill nga qershori i vitit 1999, ditën kur Spitali ushtarak i ZO-Nerodimës me 65 të plagosur dhe personelin mjekësor nga zona e luftës vendosen në njërin segment të Shtëpisë së Shëndetit të qytetit në të cilin objekt gjendet edhe sot spitali.

 

 

 

Punën e fillon me tri repartet: Urgjenca, Gjinekologjia dhe Kirurgjia.

Fillimisht  ka qenë  110 punëtor prej tyre:

- 11 mjek specialist,

-  7 mjek ne specializim,dhe

- pjesa tjetër personel i mesëm dhe personel ndihmës jo mjekesor.

 

Fillimisht Spitali Rajonal qëndron në mbikqyrje financiare dhe kadrovike nga QKUK (Qendra klinike Universitare e Kosovës).

 

Në vitin 2005 me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë Spitali pavarësohet duke u pranuar si Spitali Rajonal i Ferizaj-it .

 

 

 

 

 

Video: Spitali Ushtarak Nerodime (6.50 min)

 

 

 

 

 

                            

                                                                                                        

   Foto 1.:Shpella në ku gjatë luftës u trajtuan të plagosurit 

             në ZO Nerodime.   

   

 

 

 

 

 

Foto 2.:Pajisjet mjekësore të përdorura gjatë luftës të 

             ekspozuara në Spitalin Rajonal Ferizaj    

 

 

 

Më të rejat »                         

Këtu lexoni mbi risit dhe aktivitet më të reja në spital.....

 

 

 

Shpallje»

 

Këtu lexoni mbi shpalljet, konkurset, ofertat etj....

 

 

 

 

Festat»

 

Spitali nuk punon në këto ditë ( punohet vetëm me kujdestari)....

 

 

 

 

Mediat»

 

Këtu lexoni mbi prezentimin e Spitalit në media.....

 

 

 

Statistika»

 

Këtu lexoni prezentimin e punës së spitalit në bazë parametrave dhe indikatorëve statistikor......

 

spitaliferizaj.Com © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use

         Spitali Rajonal Ferizaj 
On the lookout for the greatest online casino games? $500 sign-Up bonus here slotsmanagement.com.